Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználási élményt nyújtsa. 
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Szerviz

Laptop szerviz

LAPTOP SZERVIZ ÁRLISTA

 

Bevizsgálás: Minden esetben INGYENES, akkor is ha úgy dönt, hogy nem kéri a javítást.

Szolgáltatások és árak:

  • Bevizsgálás: Ingyenes!
  • Operációs rendszer telepítés vagy újratelepítés: 5000 Ft+áfától
  • Memória csere vagy bővítés: 4000 Ft+áfától
  • HDD csere SSD-re komplett újratelepítéssel: 25000 Ft+áfától
  • Alkalmi rendszergazda tevékenység: 10.000 Ft+áfa/munkadíj/óra

Szervizünk címe: 1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 54/a.

Bevizsgálás: Abban az esetben is ingyenes, ha Ön úgy dönt, hogy nem kéri a javítást.

Hagyja nálunk 1 napra a laptopját és másnap felhívjuk konkrét árajánlatunkkal. Így Önnek csak annyit kell fizetnie, amennyit az árajánlat tartalmaz. Nincs rejtett költség!

Memória csere vagy bővítés:

Lassú a laptopja, de még nem szeretné lecserélni, viszont jól jönne, ha tudná költséghatékonyan gyorsítani, amit tehet: memória bővítés és/vagy SSD meghajtóra váltás.

Ha több programot használ egyszerre vagy olyan programmal dolgozik, amely kifejezetten „memória zabáló”, akkor észrevehetően belassulhat a gépe és szükséges lehet a memória bővítés.

SSD-re csere vagy bővítés adatmentéssel:

Sokan kérik tőlünk az SSD-re történő cserét, mert szeretnék, hogy a rendszer felállás, a programok betöltése, böngésző indítása stb. gyorsan történjen. Az SSD már korántsem számít „ annyira drága mulatságnak, mint pár évvel ezelőtt”, mert már egy 120 GB-os SSD 16.000 Ft körül, könnyen meg tudja oldani a gyorsaság iránti vágyunkat. De számítanunk kell arra, hogy ez a kapacitás arra elegendő, hogy a Windows szépen fusson rajta. Kisebb mennyiségű adat, kép, videó , esetleg egy-egy játék vagy film még bőven elfér rajta. De ha nagyobb mennyiségű filmet vagy videót szeretne tárolni, akkor vagy nagyobb SSD-re lesz szükség vagy más megoldásokban kell gondolkodnunk, amelyet a lentiekben részletezek.

Külső, USB-n csatlakoztatható ház használata:

Ez egy viszonylag olcsó megoldás és nagy tárhelye lehet, attól függ mekkora HDD-t szeretne belehelyezni. Általában az ügyfél régi adattárolóját rakjuk bele, így annak nincs költsége. Az új SSD-t pedig behelyezzük a laptopba és ellátjuk operációs rendszerrel illetve minden más programmal, amely a működéshez szükséges. Kiemelném, hogy minden gépet úgy adok át, hogy az használatra kész!

Optikai meghajtó helyére HDD-t:

Az optikai meghajtót manapság nagyon kevesen használják, így jó megoldást nyújt arra az esetre , ha szeretné, hogy a laptopja gyors is legyen, viszont nagyobb mennyiségű adatot is tudjon tárolni és ne kelljen külön magával vinni egy külső adathordozót. Hogyan kivitelezhető?

Szükség van egy laptopjához való az optikai meghajtó helyére helyezhető bővítőkeretre (általában üzletünkben beszerezhető) amibe elhelyezzük a megmaradt HDD-t. Így gyors SSD kerül a HDD helyére és a nagyobb tárhely igényünket kiszolgálja az bővítőkeretbe épített régi HDD-nk.

Kijelző csere: Kijelző cserére abban az esetben van igény, ha a korábbi kijelző megsérült. Különböző méretű és felbontású kijelzők vannak forgalomban pontos árat a laptop kijelző típusának felmérése után tudunk mondani.

Laptop billentyűzet csere: Billentyűzet csere hibás/hiányos billentyűzet vagy esetleg billentyűzet „tuning” miatt is történhet. Utóbbi esetben a nyelvi kiosztás vagy esetleg világító billentyűzetre váltás az indok.

Elérhetőség: info@laptopoazis.hu, vagy 70/220 3526

Google Analytics Alternative