Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználási élményt nyújtsa. 
Termékek Menü

Használt laptop garancia kiterjesztés

Rendezés:
Nézet:

Használt laptopjainkra alapesetben 6 hónap garanciát adunk. Ezzel a termékkel a garancia időtartama megnövelhető 1 évre.*

* Ez alól kivétel az akkumulátor, erre továbbra is 7 nap a garancia.

Ára: 5000 Ft.

Raktáron
5.000 Ft

Használt laptopjainkra alapesetben 6 hónap garanciát adunk. Ezzel a termékkel a garancia időtartama megnövelhető 2 évre.*

* Ez alól kivétel az akkumulátor, erre továbbra is 7 nap a garancia.

Ára: 10.000.-Ft.

Raktáron
10.000 Ft

Amit nálunk a laptop szerviz jelent

A laptop szerviz egyenlő a megbízhatósággal, a profi szakemberek minőségi munkájával, és a nonstop rendelkezésre állással. Nálunk így definiálható mindaz, amit neked nyújtani tudunk.

Az operációs rendszerek telepítését, vagy adott esetben újratelepítést mindig adatmentéssel együtt vállaljuk. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nem tűnhetnek el az értékes anyagaid. Az installálás nem egyenlő a teljes törléssel, sőt. A célunk az, hogy te csak a pozitív változásokat érzékeld a folyamatból!

A vírusok, egyéb kártékony programok milliónyi problémát okozhatnak. Sok esetben hiába rendelkezik a készüléked naprakész védelemmel, még ez sem elegendő. Nyilván ez annak fényében nem meglepő, hogy ez a terület is gyorsan fejlődik, hasonlóan más, technológiai szektorhoz. A Windowsos hibák, ha lehet még a fentieknél is idegőrlőbbek, mert legtöbbször nem ismerheted sem a kiváltó okokat, sem a megoldásokat. Ha ilyen gondjaid vannak, akkor még mielőtt szétrobbannál az idegességtől, keress meg minket! Mi pillanatok alatt, hatékonyan orvosoljuk problémáidat!

Az bizony nem normális, ha a laptopod lassú, fagy, újraindulgat stb. Ezek a jelenségek arra utalnak, hogy az eszközöd működése helytelen. Ebben az esetben is a laptop szerviz javasolható. Hidd el, óriási felüdülés lesz újra kezedbe kapnod ráncba szedett, felturbózott gépedet!

A kijelző, merevlemez, memória idővel cserére szorulhat, utóbbi kettő esetében a bővítés is szóba jöhet. Használt vagy új alkatrészekből is meg tudjuk oldani kéréseidet. Érdemes elgondolkodnod adott szituációban a használt egységek beépítésén, mivel rengeteget spórolhatsz a segítségükkel.

Ilyen feltételek mellett laptopod egészsége mellett elégedettséged is garantált!

Google Analytics Alternative